Pages

Monday, June 14, 2010


Dah dua hari aku demam. Masa buat medical-check up, BP aku dah naik 137/97. Wuyo! Tak pernah tinggi sampai macam tu. Patut aku rasa nak pitam dan sakit bahagian aorta.

MA yang ambik BP aku dok nasihat aku macam-macam. Siap tanya tempat tinggal dan suggest tempat yang baik aku exercise. Aku diam, senyum dan angguk-angguk. Dia bukan tahu masalah aku pun. Masalah kaki aku yang terpeleot ni. Concerned betul MA tu, aku terasa macam dia kawan lama aku pulak haha.

Iman pun berjangkit demam. Tapi dia cepat sembuh. Bagi makan ubat dia luah. Pandai. Tapi kena paksa dengan Mak Tok Komando...abihla...terpaksa Iman telan ubat jugak. Mak Tok picit mulut Iman sampai jadi macam ikan buntal dan preeet....Mak Tok picit ubat hehe.

Sebenarnya aku sunyi. Bila dapat berjalan-jalan dengan Kinah dan Mawan, kepala aku terus relek sikit. Aku tahu Kinah mesti pening layan aku cakap macam machine-gun. Tapi at least memang released tension aku duduk dengan Kinah ni.

Tak jadilah bertukar jadi Ultraman Nexus. Aku nak jadi Hagemaru pulak.



2 comments:

Insan Marhaen said...

IM: heran melihat dunia hari ini yang jadi HARU-BIRU!

bearcat said...

Otak aku lagi haru-biru IM hehe. Tapi hidup perlu diteruskan. Sabar. Sabar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...