Pages

Saturday, July 3, 2010

Isnin lepas satu sejarah. Sejarah buat abg yang tidak pernah masuk wad. Akhirnya merasa juga abg duduk di hospital, dalam wad. Selasa, abg selamat menjalani pembedahan. Minor surgery tapi still under general anesthesia. Merasa jugaklah abg mabuk ubat bius dan cakap merapu meraban masa keluar dari operation theater. Tergelak aku dan Izat bila abg begitu bersemangat mengulas tentang World Cup. 2 jam lepas tu rupanya baru kami tahu abg masih tak sedar sepenuhnya masa bersemangat buat ulasan tu. Hahaha. Kalau dah minat tu, masa lalok pun cakap pasal bola lancar gila.

3 comments:

Ariff Budiman said...

Semoga Mi sihat. Begitulah putaran dunia. sekejap baik sekejap sakit dan yang pasti kelak kita akan pergi keseorangan. Betoi dak

Insan Marhaen said...

IM suka duduk kat hospital. relaks.

bearcat said...

Paknjang,
Betoi hehe.

IM,
Tak bestla dok hospital.
Baru nak lelap misi mai. Lepas tu doktor lepas tu HO...terus pening tak cukup tidoq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...