Pages

Monday, March 8, 2010

Sebelum dan Selepas

sebelum


selepas

Bearcat : Bila kamera aku aktif semula itu bermakna aku mula kembali normal...syukur, syukur...alhamdulillah.

6 comments:

Anonymous said...

baby yg ke berapa ni?

bearcat said...

agak-agaknya? :-)

ucuk said...

dlu pnh dgq nk baby nk kluaq awai thun nh..ank sulung bearcat kn ?
alhamdulillah selamat lahir ke dunia..comey sungguh!~rsa mcm nk pcit2 la..

Anonymous said...

may be 1st baby, sbb story about baby ni, dalam blog bearcat this is the 1st time. betul tak ? tapi tahniahlah kerana mendapat cahaya mata yg sihat. Moga menjadi insan yg soleh, insyaallah. BIRTHDATE BABY IMAN NI should be 22hb january 2010.

bearcat said...

Ucuk,
janganlah picit2 baby bearcat tu, penat nak dapat sorang pun hehe.

Anon,
Thanks...InsyaAllah, amiinn...

Anonymous said...

Penat lagi nak jaga & menjawab di'sana' nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...